2012. január 24., kedd

FOX F Box Double Large szerelékes doboz - Jelenlegi ára: 1 Ft ?


Eladó FOX F Box Large Double zöld színű szerelékes doboz
A Fox F-Box Deluxe Double Large doboza az elválasztó lapkák segítségével egyedileg osztható fel. A két oldalon nyitható dobozban bármit elhelyezhetünk, sőt az F-Boxhoz külön megvásárolható rendszerező dobozokkal egyedivé alakíthatjuk.
A doboz tartalma: 28 db térelválasztó
A doboz mérete: 350x250x90mm
Kivitel: dupla - két oldalas használhatóság
Új termék!
***FIGYELEM: Az aukció tárgya kizárólag csak a nagy szerelékes doboz a hozzá tartozó elválasztókkal! Az ár csak a nagy dupla szerelékes dobozra és a hozzá tartozó elválasztókra értendő és semmilyen más kiegészítőt vagy szerelékeket nem tartalmaz!
Megbízásra értékesítem de már nálam van, így nem kell rá napokat várni az aukció lejártát követően azonnal átvehető vagy postázni tudom!
Eredeti FOX, Made in UK!
 Kizárólag korrekt és reális ajánlatokat várok rá és a komolytalan kérdésekre-ajánlatokra nem reagálok azokat válasz nélkül törlöm!
Csere vagy beszámítás nem lehetséges!
Kérem, hogy csak olyan licitáljon rá aki komolyan is gondolja a vásárlást és az aukció lejártát követően fizetőképes vagy a termék árát utalással azonnal rendezni tudja, napokkal-hetekkel későbbi fizetést, illetve részletfizetést nem tudok elfogadni!
Licitet nem törlök!!
Kérem, hogy mielőtt licitálna olvassa el figyelmesen a termékleírást, mert későbbiek folyamán nem fogadok el semmilyen reklamációt vagy kifogást mivel a termékleírásban mindent előre jeleztem!
Nemzetközi szállítás nem megoldható semmilyen formában, kizárólag csak Magyarországon értékesítem - NO INTERNATIONAL SHIPPING!
FIGYELEM: KÉREM, HOGY MIELŐTT LICITÁL KÉRDEZZEN A FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN!
***VÁROM AZ AJÁNLATOKAT***
***AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA, FELELŐSSÉG VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT A LICITTÉTELÉVEL ELFOGADJA ÉS TUDOMÁSUL VESZI! ***



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-26 15:03
. FOX F Box Double Large szerelékes doboz - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos