2012. január 30., hétfő

AUSZTRIAI SÍELÉS FÉLÁRON! 5 nap 4 éj, 4 fő részére - Jelenlegi ára: 298 000 Ft *


Hóbiztos tavaszi sítipp a téli sportok szerelmeseinek Heiligenblutban:
5 nap 4 éjszaka két felnőtt és két gyermek részére félpanziós ellátással,
3 napos síbérlettel négycsillagos wellness szállodában 570. 000Ft helyett 298. 000 Ft-ért!!
KORLÁTOZOTT SZÁMBAN!! Már csak ennyi van!
Termékeim között hasonló üdüléseket találhat, mind közel féláron!
Ezt az igen kedvezményes ajánlatot egy utalvány formájában vásárolhatod meg, ami 2012. április 14-ig érvényes a szabad helyek függvényében.
+ 5 nap, 4 éjszaka, 3 napos síbérlet 4 csillagos wellness szállodában Heiligenblutban 300 méterre a sípályáktól.
+ Elhelyezés 2-4 ágyas kényelmes, jól felszerelt szobákban
+ Félpanziós ellátás: svédasztalos reggeli és négyfogásos vacsora
+ Két 10 év alatti gyermek számára, a szülők szobájában mind a szállás, az ellátás, mind pedig a síbérlet ingyenes
+ Családcentrikus síparadicsom és hotel
+ Úszómedencés wellness hotel a sípályák közelében
Az utalványt kérem átutalással vagy befizetéssel fizessék ki.  A több rendelés miatt személyes találkozót nem tudunk lebonyolítani. Amint megérkezett az összeg,  küldjük email-ban (vagy esetleg postán) az utalványt, melyet egyedi azonosító tesz hitelessé! Ha bizonytalan, kérem tekintse meg értékeléseinket! Célunk az elégedett vásárlói visszajelzések gyűjtése.
Itthon lassan már csak mesekönyvekből ismerjük a havat, az osztrák hegyekben szerencsére még mindig bőségesen hullik belőle és a 2900 méteres magasság garantálja, hogy ez a hó akár késő tavaszig is kitart. Ezzel az utalvánnyal Ausztria egyik legnívósabb síterepén Heiligenblutban 570. 000 forint helyett 298. 000 forintért üdülhettek négyen, félpanziós ellátással, négycsillagos wellness szállodában! Az ajánlatban 3 napra szóló síbérlet is benne foglaltatik két felnőtt és két 10 éven aluli gyermek részére!
A népszerű alpesi sítelepülés, Heiligenblut a 3980 m magas Grossglocknernél, a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén található. A Schareck és Hochfleiss síterepek változatos, helyenként kifejezetten hosszú pályákat kínálnak, lélegzetelállító magashegyi környezetben. A síterület 1300-2900 méter között fekszik, melyhez 70 km-es pályarendszer és összesen 14 felvonó tartozik. Heiligenblut teljesen hóbiztos sírégió, és ezt nem a hóágyúknak, hanem kiváló mikroklímájának köszönheti, így itt már november végétől megkezdődik a szezon, ami egészen április végéig tart (erre az időtartamra érvényes a voucher is).
Az ajánlattal igénybe vehető négycsillagos wellness szállodák a sípályák közelében találhatóak, mindössze 300 méterre a legközelebbi sílifttől. A minden igényt kielégítő elegáns hotelek mindegyikéhez étterem, bár, wellness központ úszómedencével, szaunával, gőzfürdővel és fitness teremmel, valamint gyermek játszóház tartozik.

Jelenlegi ára: 298 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-31 15:09
. AUSZTRIAI SÍELÉS FÉLÁRON! 5 nap 4 éj, 4 fő részére - Jelenlegi ára: 298 000 Ft

Fontos