2012. február 27., hétfő

fotonterápiás ultrahangos kozmetikai gép - Jelenlegi ára: 15 990 Ft -

fotonterápiás bőrápoló készülék
új
A fotonterápiás készülék a beépített LED lámpákon keresztül természetes fényhullámokat juttat a bőrbe. A fényt alkotó fotonok energiát hordoznak, melyek aktiválják a bőrben található fényérzékelő sejteket. Ezek a fotoreceptorok a felvett fényt energiává alakítják, így segíthetik a bőrsejtek regenerálódását.
Az ultrahang és a fotonterápia együttes hatása lehetővé teszi az ideális otthoni bőrápolást, hogy az Ön bőre mindig ragyogó és egészséges legyen.
A készülék az ultrahangos funkciójának köszönhetően 3 millió ultrahang rezgést képes kibocsátani másodpercenként. A magas rezgésszámú ultrahangos vibráció hőt generál a bőrben, ezzel mozgásra készteti a sejteket, így serkentőleg hathat azok anyagcseréjére is, a bőr könnyebben tisztulhat. Az ultrahang fontos szerepet játszhat a bőr feszesítésében, illetve a narancsbőr kellemetlen tüneteinek enyhítésében is!
A fények és színek energiáját már évszázadok óta használják terápiás céllal és a kozmetikában egyaránt. A bőr kezelésének szinte minden fázisában használható a fény, illetve a színek pozitív élettani hatása.
A piros fény aktiválja a bőrsejtek anyagcseréjét, ezzel segítheti a bőr öntisztító folyamatainak beindulását, revitalizálja a fáradt arcbőrt. A zöld fény jótékonyan hathat általános bőrproblémák esetén, segít megnyugtatni a bőrt, megkötni a nedvességet, enyhíteni a ráncok látható jeleit. A kék fény segítséget nyújt a hidratáltság megőrzésében, az arckontúr javításában, zsíros bőr esetén a faggyútermelés normalizálásában, akné, herpesz, napallergia, illetve leégés kezelésében. Bőrallergia esetén is kiváló szolgálatot tehet.
- kombinált ultrahangos-fotonos kezelés
- 3 fokozatú ultrahang kibocsátás
- Maximum ultrahang erősség: 3MHz
- A színes fényt fénykibocsátó diódák állítják elő
- Színterápia: kék-zöld-piros színek
- Teljesítmény: 2, 25W
szállítás: 2hét
Kérlek nézz szét a termékeim közt!


Jelenlegi ára: 15 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-18 17:29
. fotonterápiás ultrahangos kozmetikai gép - Jelenlegi ára: 15 990 Ft

Fontos