2012. február 20., hétfő

4 SZENZOROS TOLATÓRADAR LED KIJELZŐVEL (GE 2616) - Jelenlegi ára: 8 500 Ft *

Eladó a képeken látható 4 szenzoros tolatóradar LDC kijelzővel és hangjelzéssel!
A kijelző segítségével és a hangjelzés amit a készülék ad tökéletesen jó arra, hogy minden irányból és különböző távolságok esetén beazonosítsuk autónkat tolatáskor és megállapítsuk a terep tárgyak távolságát!
A szett tartalmazza a négy szenzort (feketék) kábelekkel együtt; egy ledes kijelzőt, egy kifúró szerszámot; a vezérlő egységet és egy csipogót
Van hozzá magyar leírás és beszerelési útmutató is!
LED-es kijelzővel, valamint hangjelzéssel figyelmeztető tolatóradar. Rendkívüli érzékenysége megóvja gépjárművét még a más tolatóradarok számára láthatatlan veszélyforrásoktól, illetve akadályoktól, mint például járdaszegélyek és alacsonyabb tereptárgyak.
16 darab állítógyűrűvel szállítjuk, melyek segítségével tökéletesen be lehet állítani a szenzorokat, minimálisra csökkentve a téves riasztások lehetőségét.
A szenzorokat az autó színére lehet fényezni, így teljesen gyári hatású lesz a tolatóradar.
Vízhatlan csatlakozó tlálható az érzékelők vezetékein a szenzortól körülbelül 15  centiméterre, így a szett szerelése egyszerű és gyors (továbbá elkerülhető a teljes szett kivezetékezése a lökhárító leszerelésénél).
Apró méretű, nagy fényerejű LED kijelző, mely kikapcsolt állapotában teljesen fekete, így minden műszerfalon esztétikusan elhelyezhető.
LED-es kijelző (az akadály távolságának és helyzetének megjelenítése) és hangjelzés segítségével figyelmezteti Önt az akadály közeledtéről.
A készülékre 1 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK!
Beszerelhető univerzálisan bármely típusu gépkocsiba, kisbuszba, kisteherautóba!!!
További termékeim:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=coolautoo
Köszi hogy benéztél!
COOLAUTOO
Autóalkatrészek és autófelszerelések  LEGJOBB ÁRON!!!



Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-29 13:12
. 4 SZENZOROS TOLATÓRADAR LED KIJELZŐVEL (GE 2616) - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Fontos